Kategorie
Wyszukiwanie
Szukana fraza:
Przedział cenowy:
do
Kontakt
FAX
fax: 77 544 60 22
Tel
77 544 60 80
Tel
77 544 60 16
Tel
INFOLINIA 800 70 68 60
Godziny działania sklepu
pon - pt 9:00 - 17:00
sob 9:00 - 14:00
Kto jest online
Obecnie w sklepie jest
 1 Gość
 online.
Powiadomienie o plikach cookie
Niniejsza witryna internetowa korzysta z plików cookie. Pozostając na tej stronie, wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.
 Polityka prywatności Firma Nitex Grzegorz Dziedzic  definiuje zasady wykorzystywania danych dostarczonych przez Użytkownika bądź zebranych od niego za pośrednictwem serwisu internetowego.

Jakie dane o  zbieramy i jak je wykorzystujemy?

Wszystkim użytkownikom naszego serwisu internetowego gwarantujemy pełną poufność danych uzyskiwanych od nich podczas wizyty w serwisie www.a-nitex.pl  (zwanym dalej serwisem). Nie przekazujemy ani nie sprzedajemy informacji poufnych ani danych osobowych naszych Klientów oraz użytkowników serwisu podmiotom trzecim. W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.

Dane zbierane automatycznie

Podczas Twojej wizyty na naszej stronie internetowej, automatycznie zbierane są dane dotyczące Twojej wizyty, np. Twój adres IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego. Serwis  zbiera adresy  IP w celach administrowania systemami i zabezpieczeniami oraz do celów analiz statystycznych, przede wszystkim badania używalności naszych usług. Rejestrowane przez nas  adresy są analizowane w celu rozpoznania skąd pochodzą zlecenia. Wszystkie gromadzone w ten sposób informacje są przez nas wykorzystywane do optymalizacji działania naszego serwisu oraz do personalizacji zawartości naszych stron internetowych. Dane te są zbierane automatycznie o każdym użytkowniku.
 

Dane zbierane, gdy kontaktujesz się z nami

Kontaktując się z nami przy wykorzystaniu formularzy kontaktowych przekazujesz nam swoje dane osobowe, w tym:  imię, nazwisko, adres email, a także informację o tym, czy prowadzisz własną działalność gospodarczą,

Za pomocą formularzy kontaktowych zbierane są  numery telefonów i adresy e-mail na wypadek potrzeby skontaktowania się z Tobą , odpowiedzi na Twoje pytania lub dostarczenia informacji/rozwiązania Twojego problemu.
Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy Tobą, a naszym serwisem będą wykorzystane przez Firma Nitex Grzegorz Dziedzic wyłącznie w celu odpowiedzi na Twoje zapytanie.

Dane ankietowe

W niektórych formularzach kontaktowych pojawiają się pytania dotyczące Twoich oczekiwań/preferencji wobec naszej firmy i  lub świadczonych przez nas usług. Mają one charakter ankietowy i są przez nas zbierane i analizowane, a wnioski z nich wykorzystane  w procesie usprawniania  usług i prac rozwojowych nad nowymi rozwiązaniami.

Dane o przesyłkach

Zbieramy i przechowujemy wszystkie informacje o każdej obsługiwanej przez nas przesyłce w celu właściwej realizacji zamówionej przez Klienta usługi, a także w celu ewentualnej konieczności dowodzenia realizacji usługi bądź postępowania reklamacyjnego. Podczas wypełniania niektórych formularzy kontaktowych  będziesz musiał podać dane przesyłki której dotyczy Twoje zgłoszenie. Dane te będą nam potrzebne do prawidłowej realizacji świadczonych przez nas usług.

Materiały promocyjne/Newsletter

Jeżeli zapisałeś się na nasz Newsletter lub w inny sposób wyraziłeś zgodę na otrzymywanie jego bądź podobnych materiałów o charakterze marketingowym, Twoje dane zostaną wykorzystane w celu wysłania Ci tych materiałów. 

Przechowywanie danych Klientów

Przechowujemy dane o naszych Klientach, łącznie z danymi osobowymi, w zakresie koniecznym do realizacji celów naszej działalności, zgodnie z obowiązującymi w tym obszarze przepisami prawa.. Po upływie okresu przechowywania, dokumenty są w niszczone.
 

W jaki sposób będziemy się z Tobą kontaktować?

W przypadku wielu formularzy kontaktowych, za pomocą których wysyłasz nam swoje dane kontaktowe wykorzystamy je w celu podjęcia kontaktu koniecznego do właściwej realizacji 

Wykorzystanie cookies

Nasza strona internetowa może wykorzystywać ciasteczka, które służą identyfikacji Twojej przeglądarki podczas korzystania z naszej strony. Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych..

Zmiany polityki prywatności

Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności. Każdorazowo będzie to miało miejsce poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na tej stronie.

Kontakt

Firma zbierająca dane: Firma Nitex Grzegorz Dziedzic
Powrót